Čarovniški rojstni dnevi

Pujsa Pepa sodeluje s čarodejem Lenartom in lahko za vašega otroka organizira pravi pravcati čarovniški rojstni dan.

Predstava Čarovnije s čarodejem Lenartom je polna nadvse zanimivih, pisanih in zabavnih čarovnij. Otroci skupaj s čarodejem ugotovijo, kakšna mora biti čarobna palica in s čarovnijo prebarvajo rutke — ker jih je premalo, jih še nekaj pričarajo. Z rutkami pa v trenutku pobarvajo kar celo pobarvanko, seveda s pomočjo ščepca čarobnega praška, pa tudi čarobnih žogic, ki nikoli niso tam kjer bi morale biti... To je le delček magičnega vrtiljaka, ki se odvrti v 42 minutah.

Predstava je sestavljena tako, da so otroci ves čas vključeni vanjo kot čarovnikovi pomočnki. Zaključi se s čarobno rimano pravljico o kralju Krompirčku iz steklenega gradu, ki išče kraljico in jo tudi najde. A to mu uspe le s pomočjo čarodeja in otrok...

O čarodeju

Lenart Černilogar prireja čarobne nastope za otroke in/ali odrasle na prireditvah, praznovanjih, družabnih dogodkih in zabavah vseh vrst.

Med drugim je nastopal v vrtcu Miškolin, SMC Cerknica, Centru Sonček, na gradu Snežnik (Lutkovni dnevi), v KD zamejskih slovencev v Trstu, otroškem letovišču Pacug, DPM Mavrica Vrhnika, OŠ Oskarja Kovačiča, OŠ Rodica, Krka d.d., Agito in drugod.

Čarovnija za vsako priložnost:  031 730 696